FIGYELEM!

A gokartozási menetek ideje 8 perc, a kialakult járvány helyzet miatt a foglalási időket 15 perc-ben határoztuk meg (a beöltözést és a ki-be szállásokat is figyelembe véve). Ha több időpontot szeretne foglalni akkor annyiszor kell egy-egy futamot (15 perces etapot) foglalni, ahányszor szeretnének menni.

Vagy is ha 3x8 percet kíván menni, akkor 3 különböző időpontot kell foglalni! Kérem a foglalásnál a szükséges pihenőidőt is vegyék figyelembe!!!

A gyerek gokart Technikai okok miatt már nem üzemel! Foglalást gyerekeknek nem fogadunk!


Jelen járványügyi helyzet miatt, csak 18 év felettiket tudunk fogadni, a létszám korlátozásra való tekintettel! A pályán vendég, kísérő nem tartózkodhat, Ők az elkerített parkolóban várakozhatnak. Vendégeket csak Online foglalás vagy telefonos bejelentkezés alapján fogadunk!


Kérünk mindenkit, hogy a korlátozással kapcsolatos higiéniai előírást tartsa és tartassa be! Köszönjük!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
A kialakult helyzetre való tekintettel a korlátozások lezárásáig külföldi állampolgárokat nem fogadunk. Kérjük megértésüket!
In view of the current situation, we will not accept foreign nationals until the restrictions have been lifted. Please understand!
Angesichts der aktuellen Situation werden wir keine Ausländer aufnehmen, bis die Beschränkungen aufgehoben wurden. Bitte verstehe!