Felhőtlen kikapcsolódást keresel a Te pénztárcádhoz szabva?

Gyere el akár egyedül, akár a barátokkal, és próbáld ki magad Baranya és Dél-Dunántúl egyetlen 299 – 503m hosszú és 5m széles, szabadtéri, bukóteres aszfalt csíkján! (A Kart Aréna Fedett Gokart Csarnok, Pécs, Megyeri út 59. szám alatt,  2017.05.28.-án végleg bezárt)

A Gokart Stadion, Pécs, Tüskésréti út 36. szám alatt, található, 10.900 m2-en. Baráti segítséggel, és szakértők bevonásával hoztuk létre, Baranya és a régió egyedülálló gokart pályáját. A Kart Aréna Gokart Stadion célzatosan a gokart és technikai sportokat kedvelők számára lett kialakítva, a legoptimálisabb vonalvezetéssel, mely gyorsan és igényesen átalakítható.

Gokartok és a pálya

A magas színvonalat képviseljük, az Osztrák HUBI Kart HK-7-es gokartjainkkal is. 2014. június 1.-én érkeztek meg hozzánk a legújabb csúcs gokartok, amihez hasonló még csak nem is látható Baranyában. Nívós, egyedi design, 200 cm3, 6.5 LE Honda motor biztosítja a száguldás élményét, a legnagyobb szakmai gondossággal megépített, gyors és ugyanakkor technikás gokart pályán. Csapatunk folyamatosan gondoskodik arról, hogy a vendégeink minél több élményhez juthasson és ennek érdekében a pálya vonalvezetését havonta módosítja.

Számítógépes időméréssel követjük az elért köridő eredményeit, amit a futam végén mindenki „akár névre” szóló, körökre lebontott, részletes futam lapot kap. A gokart pályán, és a vendég váróban is követni tudják monitoron a futamok fejleményeit.

A gokartok az alábbi biztonsági felszerelésekkel rendelkeznek:

  • Hidraulikus fék
  • kiemelkedő rázkódási stabilitás
  • állítható pedálok
  • anti-gas/break-system
  • integrált padlóborítás
  • katalizátor